Jubilerende Kloosterkapel met gedicht van Jankobus Seunnenga

Jankobus Seunnenga gaat al lang mee in de Friese popscene. Hij werd vooral bekend als frontman van Kobus gaat naar Appelscha en Pigmeat. Maar Seunnenga heeft de laatste jaren ook steeds meer een serieuze kant gekregen.

Op 1 januari 2019 werd Jankobus Seunnenga benoemt tot streekdichter van de nieuwe gemeente Noardeast-Fryslân. Dit vormde voor de jubilerende Kloosterkapel een directe aanleiding om deze poëet en droogkloot voor de uitdaging te zetten om een speciaal geschreven gedicht op zijn eigen fabelachtige stijl te ontwaren. Deze zal gepresenteerd worden aan het publiek op zijn geheel droogkomische en ontroerend-absurdistische wijze zoals alleen Seunnenga dat kan tijdens het concert van onze hoofdgast van de middag Piter Wilkens.

Zondagmiddag 3 maart 2019.

Het concert begint om 15.30 uur en de deuren gaan om 15.00 uur open.

Wees welkom!

CD-presentatie 13.09.2009 – Jankobus