Verkoop

CD ‘Fabels met kleurkrijt’ (met dichtbundel)

‘Het valt wederom te prijzen dat Seunnenga er in slaagt om poëzie van een muzikaal jasje te voorzien dat bij de teksten past’. (Festivalinfo.nl, 15.05.2018).

Samen met Dick Vestdijk, de zingende en gitaarspelende zoon van Simon Vestdijk en enkele bevriende muzikanten transformeert Seunnenga deze onderschatte poëzie tot liedjes op het snijvlak van folk en kleinkunst die lekker wegluisteren. (Lust For Life, februari 2018

‘Hoe passend is het om gedichten van Simon Vestdijk (Harlingen 1898-Utrecht 1971) op muziek te zetten en ten gehore te brengen. Immers deze belangrijke schrijver, die zo gevormd is door zijn jeugd in Friesland, was niet alleen schrijver maar ook musicoloog.Wat kun je postuum nou nog meer wensen?Jankobus Seunnenga verdiept zich in Vestdijks gedichten, zet ze op toon en vertolkt ze op een indringende manier.Hogere kunst wordt op deze manier voor een breed publiek toegankelijk gemaakt en een literaire en muzikale noot toegevoegd aan het brede Spectrum van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018, het Leeuwarden waar Vestdijk zijn HBS voltooide.Hugo ter Avest (directeur Hannemahuis, centrum voor Harlinger cultuur en historie)

                                                               € 11,00

 


CD ‘Voor het land’

‘Seunnenga en Vestdijk hebben werkelijk fraaie melodieën tevoorschijn getrokken uit de woordschilderingen van hun grote voorgangers.’ (Leeuwarder Courant, 30.03.2017).

€ 8,00


CD ‘Feestwaarts!’

‘Het is weer vrolijkheid troef met dit knotsgekke album. Opnieuw bewerkte oud-Hollandse liedjes en zelfgeschreven hilarische deunen wisselen elkaar in moordend tempo af.’
(Huis aan Huis, 03.08.2016).

€ 8,00


CD ‘Melodie: Gedichten van Couperus’

‘De muziek komt meteen aan. Een vleugje Angelsaksische ballade, een zweem Brel, een scheut Oost-Europa: het past allemaal wonderwel bij de sierlijke teksten’
(Friesch Dagblad, 20.02.2013).

cd-couperus

€ 8,00


CD-single ‘Een lied van een lid van de Kerstkapclub’

Het Kerstlied nu echt op cd. Bij 30 graden nog als download gepresenteerd op Lowlands.

cd-kerstkap€ 3,50


CD-single ‘Sjaantje komt niet uit de boom!’

2e track ‘Chewing gum’ voor het eerst op CD.

CD-single-inlay kopie

€ 3,50


 CD ‘Jantje huilt, Jantje lacht’
21 nieuwe nummers.

In Seunnenga valt een Drs. P.- achtige klasse te ontwaren, gebaseerd op een droogkomische presentatie van ontroerend-absurdistische liedjes.
(Dagblad van het Noorden, 26.01.2012).

cd-jhjl

€ 14,90 


CD ‘Uit Angst Voor De Holheid’

‘Toonzetten van poëzie is weinigen gegeven. De Friese troubadour Jankobus Seunnenga flikt het hem op zijn eerste solo-cd (Trouw).

cd-uit-angst

€ 14,90


CD-single ‘Roeierslied’

cd-roeierslied

€ 3,50


CD-single ‘Keuvelend Met Verliefde Kronen’

cd-keuvelend

€ 3,50


Prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Maak het juiste bedrag over op bankrekeningnummer NL 55 ABNA 0434833789 t.n.v. J. Seunnenga met vermelding van de bestelling. Levering binnen 7 dagen. Mail je adres en bestelling naar onderstaand mailadres:

info@jankobusseunnenga.nl