Jankobus treedt op tijdens ‘Muziek bij de Buren’ in Zwolle

Zondagmiddag 13 december, 14.00 uur

Sibrandahûs, 11.12.11.  Foto: Sjoukje Bloem

Jankobus Seunnenga & Dennis van Tilburg voorzien samen de Hulpstraat 23 van heerlijke muziek. Twee individuele artiesten, bieden in een woonkamer een mooi programma aan:

Jankobus Seunnenga:
Zijn voorlaatste solo-cd ‘Jantje huilt, Jantje lacht’ werd door het Friesch Dagblad omschreven als een ‘Schizofrene verzameling van een taalvirtuoos. Seunnenga blijft onnavolgbaar stuiteren tussen ernst en luim.’ Zou dit genoeg zeggen? Ga dat vooral zien!

Dennis van Tilburg:
Dennis (1975) is een autodidact muzikant, theatermaker en geluidskunstenaar. Al op jonge leeftijd begint hij met experimenteren met samples, elektronica en zelfgebouwde instrumenten. Denk Nils Frahm. Hij zal in zijn eigen huiskamer optreden, maar daar zal ook Jankobus Seunnega een verrassende show neer zetten!

Geef een reactie