Jankobus bij Omroep Het Hogeland

Donderdag 27 mei gaat het dan gebeuren! De eerste gast die live in de studio gaat optreden Omroep het Hogeland. Aan Jankobus Seunnenga de eer om af te trappen tijdens ons programma LAAIV. Jankobus heeft een rijk verleden als artiest. Zo was hij bandlid van de wereldberoemde punk formatie Kobus gaat naar Appelscha. Vormde hij samen met Sytse Haima Het folkduo Pigmeat en is hij de gangmaker bij het orkest Kees van Hondt. Jankobus is tevens nog actief onder de naam Deun van Seun. Jankobus gaat optreden en ons van alles vertellen over zijn carrière, optredens tijdens Graspop Festival Baflo, zijn optredens tijdens Lowlands Festival, Sziget festival in Hongarije en vele andere grote festivals. Luister en kijk donderdag!We zijn er om 19.00 uur. Ziggo kanaal 44Kpn kanaal 1479.