Kokosmacorona – Deun van Seun

Nieuw lied met clip:

Deun van Seun met de ‘Kokosmacorona’

In deze tijd van ontreddering en ellende komt Deun van Seun met een heerlijke ‘Kokosmacorona’. Het vrolijke getingel van de banjo in dit nieuwe lied tovert toch bij een ieder een onweerstaanbare lach op het gezicht en de beentjes zijn bijna niet onder controle te houden. Gun uzelf deze bijna twee minuten durende vrolijkheid voordat u weer terugvalt in de keiharde realiteit van de dag!

Deun van Seun, het vrolijke alter ego van Jankobus Seunnenga, is een semi-akoestisch 3-mans orkest, dat op vele plaatsen inzetbaar is: Uw huiskamer, de lokale kroeg, dorpshuizen, festivals, etc. Ze speelden o.a. al op Lowlands, Paaspop en 3e Keesdag in Tivoli/Vredenburg.

Het repertoire bestaat uit eigen liederen, oud-Hollandse krakers, instrumentals en wat al niet meer. Het zijn liedjes die duiding geven aan dit aardse bestaan: Over liefde, dood, korfbal, varen op de Waddenzee, wuivend graan en een vrouw die het vertikt om uit de boom te komen.

Ooit speelde Jankobus bij de ,volgens  muziekkrant Oor, beste punkpopband in Nederland, genaamd ‘Kobus gaat naar Appelscha’ en het mafste A.D.H.D.-duo ‘Pigmeat’.

Laat de Deun van Seun dus uw hart verwarmen,

u oprecht en hartstochtelijk omarmen.

De omarming wordt uitgevoerd door:

Jankobus Seunnenga            – zang, gitaar, banjo, ukelele en kuttepiel;

Julian Dijkstra            – gitaar, banjo en zang;

Sander Veldman            – Ritmische wonderen op van alles