3 Kobus-nummers live in ‘Noardewyn Light’

Vorige week heeft Jankobus 3 Kobus-gerelateerde nummers gespeeld bij Noardewyn Light. Hier eerst één van de weinige covers die Kobus gaat naar Appelscha in het repertoire had; ‘Untitled’ van the Saints. De eigen nummers ‘Summerville’ en ‘Then I’m glad I got you’ staan er onder.

Jankobus i.v.m. Kobus bij Noardewyn/De Middei fan Fryslân

Vrijdag 9 april is Jankobus bij Willem de Vries in De Middei fan Fryslân (onderdeel Noardewyn) om over Kobus gaat naar Appelscha te praten en een Kobus-nummer live te spelen in de uitzending. Het Kobus-materiaal staat vanaf 8 april op Spotify. Later in het jaar komt er nog een album bij met B-kantjes, outtakes en demo’s.

Kobus gaat naar Appelscha op Spotify

Vanaf 8 april staan de Kobus gaat naar Appelscha-elpees eindelijk op Spotify: ‘Leave this world’, All smooth faces in a fantasy world’, Al the world & his wife’, Cocksucker blues’ en ‘The world according to’. Later in het jaar komt er nog een album bij met van alles, waaronder demo’s , b-kantjes, outtakes, etc. Vrijdag 9 april praat Jankobus hierover en speel hij 2 Kobus-nummers live op de akoestische gitaar in ‘De middei fan Fryslân’ van Omrop Fryslân.
https://www.youtube.com/watch?v=iEks6KmsVRI